ΕΠΣ Έβρου: Επέστρεψε στο σπίτι του ο «κάπτεν» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! ‘Εκανε το μεγάλο «μπαμ» με «Κυριγκολ»

Το μεγάλο μπαμ του φετινου μεταγραφικού καλοκαιριού στον Έβρο έκανε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αφού εξασφάλισε την επιστροφή μετά διάλειμμα μισής σεζόν ενός δικού του παιδιού, του Γιώργου Κυριζάκη, ο οποίος λογικά θα έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο 28χρονος (γεννημένος στις 24/4/1994) Εβρίτης επιθετικός, φέτος είχε 10 γκολ με τον Εθνικό Αλενδρούπολης και άλλα 11 με τον Ιπποκράτη, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ, δεν μπόρεσε όμως να τον βοηθήσει λόγω τραυματισμού στα μπάράζ ανόδου.

Με τα 21 φετινά έφτασε τα 171 γκολ στην καριέρα του από τα οποία τα 60 με τον Εθνικό (έχει και 16 με την Άνθεια και 11 με τον Ιπποκράτη). Στην Κέρκυρα κατάφερε και σκόραρε 84 τέρματα με Αναγέννηση Περιβολίου, Κρόνο Αργυράδων και Οδυσσέα Αυλιωτών με τον οποίο προπέρυσι βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 30 τέρματα.

Μάλιστα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τον ανακοίνωσε με το ακόλουθο μήνυμα:

«Καλώς ήρθες αρχηγέ…
Ο Κυριγκόλ επέστρεψε στο σπίτι του!
Καλωσορίζουμε το δικό μας παιδί, Κυριζάκη Γιώργο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη, προσφέροντας τα μέγιστα για μια ακόμη φορά ».