Απάντηση από την Αλεξανδρούπολη: «Εμείς δεν κινηθήκαμε νομικά κατά ομάδας ή παραγόντων, δικαιωθήκαμε βάσει νόμου, στόχος να χτίσουμε γερά θεμέλια»

Η αναφορα του προέδρου του Αγροτικού Αστέρα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν το ματς στα χαρτιά αλλά δεν το έκαναν, προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας του Έβρου.

Ο γενικός διευθυντής της Αλεξανδρούπολης FC Παναγιώτης Λογαράς σε δημοσίευσή του διευκρινίζει ότι η δικαίωση για την ομάδα του ήρθε βάσει Νόμου και χωρίς τελικά να έχει προφύγει νομικά η Αλεξανδρούπολη κατά οποιασδήποτε ομάδας ή παράγοντα.

Αναφέρεται και στην Δόξα Δράμας (πρώην ομάδα του που μεγαλούργησε ως τερματοφύλακας και στην Α’ Εθνική) που έκανε καταγγελία σε βάρος της Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει συνολικά 6 βαθμούς. Τέλος, καλεί την ΕΠΟ να εξετάσει σοβαρά το ζήτημα της ανάπτυξης και εφόσον θέλει μικρούς στις ομάδες, να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στην 11άδα και όχι να ειναι τουρίστες στην 20άδα.

Αναλυτικά:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ F.C.
Η Αλεξανδρούπολη εάν δεν είχε δεχτεί πίσω πλάτη καταγγελία από τον πρόεδρο της Δόξας Δράμας και έχανε την κατηγορία αγωνιστικά ούτε καν για το Νόμο του κράτους θα είχε κινηθεί γιατί έχει άλλη φιλοσοφία.
Όταν λοιπόν όλοι οι άλλοι μας είχαν καταδικάσει με την αφαιρέσει 6 βαθμών εμάς μας έπνιγε η αδικία
Χάσαμε -6 βαθμούς για μια προκήρυξη ελλιπείς στο θέμα συμμετοχής 5 κάτω τον 20 ( όχι στην 11αδα αλλά στην αποστολή ) άρα δεν επηρεάσει το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο.
Ούτε το αποτέλεσμα εκτός 0-0 μέσα στον Αγροτικό Αστέρα ούτε μέσα στην Αλεξανδρούπολη 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα αλλά ούτε και στο εκτός με Πλαγιά στο Κιλκίς 1-2 .
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με 3 μικρούς στον πάγκο αντί για 5 .που επηρεάζει τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο 11X11 όπως ισχυριζόντανε κάποια κακό προαιρετα σάιτ για αλλοίωση αποτελέσματος
Καθώς και στην ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΙ αποστολή μας ήταν με 17 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων 2 μικροί . Γιατί ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Δόξας δεν έκανε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αλλά εκεί κέρδισε 1-0 ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Όταν λοιπόν η Δόξα Δράμας πέρασε στην ζώνη υποβιβασμού κινήθηκε όχι αγωνιστικά αλλά έξω γηπεδικά κάτι που δεν αρμόζει στην ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ που κάποιοι προσπαθούν να την αμαυρώσουν .
Κατανοώ τον Πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα γιατί γνωρίζω τι σημαίνει ΔΙΟΙΚΗΣΗ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ Τρύπιος Κουμπαράς ΗΡΩΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ιδίως όταν πας και για πρωταθλητισμό .
Η Αλεξανδρούπολη F.C. Δεν κινήθηκε κατά ομάδων και παραγόντων άλλων ομάδων
Δικαίωση καθαρά ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Σε ότι απόφαση παρθεί από την ΕΠΟ για το τη μέλη γίνεστε η διοίκηση της Ομάδος μας κάνει εδώ και καιρό τον προγραμματισμό είτε για Γ Εθνική είτε για Α τοπικό αφού αυτό που την ενδιαφέρει επειδή είναι καινούργια ομάδα να χτίσει σωστά ΘΕΜΕΛΙΑ
Με εκτίμηση
Ο γενικός Διευθυντής κο Λογαρας Παναγιώτης
Υστερόγραφο: Ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σημαίνει 5 κάτω τον 20ετων στην 11αδα και όχι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 20αδα. Ας το δουν οι υπεύθυνοι στις Αποφάσεις που θα βγάλουν