Ξέσπασμα του προέδρου του Αγροτικού Αστέρα: «Εμείς δεν κινηθήκαμε νομικά κατά της Αλεξανδρούπολης στη μόνη ήττα μας και δεν θα το κάνουμε»

Άκυρη είναι η επικύρωση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής βάσει της απόφασης που πήρε το Διαιτητικό Δικαστήριο. Οι Πανδραμαϊκός και Ορφέας Ξάνθης δικαιώθηκαν στις προσφυγές τους και ο Αγροτικός Αστέρας που κατέκτησε το πρωτάθλημα βλέπει τη θέση του στη Super League 2 να είναι αβέβαιη, γιατί κρίθηκε ότι η εγγραφή στα μητρώα της ΓΓΑ έγινε καθυστερημένα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα πρέπει να λάβει αποφάσεις, τόσο για το παραπάνω ζήτημα, όσο και για την Κοζάνη, δεδομένης και της απόφασης του CAS, ενώ η Super League 2 περιμένει δηλώσεις συμμετοχής ως τις 18 Ιουλίου. Όσο για τον Αγροτικό Αστέρα; Ο παράγοντας των Σταχυοφόρων, Χρόνης Παπαβραμίδης δήλωσε στο Metropolis:

«Μιλάμε για μια ομάδα που ήταν 15 βαθμούς πίσω. Την ένοιαξε μόνο αυτό; Αν είναι έτσι να παίρνονται τα πρωταθλήματα… Να μην παίρνει κάποιος ούτε παίκτες, ούτε τίποτα. Να προσπαθεί να βρει ένα λαθάκι κάποιου, να μην υποστηρίζεται αυτός ο κάποιος από πουθενά. Έδωσαν παράταση. Δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά πολλές ομάδες. Και το Σοχό και η Θέρμη και από άλλους ομίλους πολλές ομάδες.

Μας άφησαν, τρέχαμε από δω κι από κει, παίξαμε τα μπαράζ, ήμασταν οι μοναδικοί με την Παναχαϊκή που από τις πρώτες δύο, τρεις αγωνιστικές είχαμε βγει. Η κάθε διαιτησία ήταν από 3.000. Κι εμάς μας έτυχαν, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Τα παιχνίδια παίρνονται στο γήπεδο. Η Αλεξανδρούπολη έπαιζε με λιγότερους μικρούς. Ήταν η μοναδική ήττα που κάναμε και δεν προσέφυγα πουθενά.

Ήταν εν γνώση της ΕΠΟ; Ας βγάλουν και την τελευταία… Έτσι διώχνουν τον κόσμο. Με σιχάθηκα κι εγώ. Η ΕΠΟ μου έστειλε το Κύπελλο. Να το δώσω πίσω να γράψουν τι; Η ΕΠΟ δεν παίρνει το μέρος ούτε του εαυτού της; Πρέπει να πληρώσουμε ξανά δικηγόρους; Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να βγει πρωταθλητής;

Πήγαμε εκεί κερδίσαμε 0-3 και κάναμε fair play για να μη βάλουμε άλλα. Πάλευε για να σωθεί και θα βγει πρωταθλήτρια; Μας έβαζαν στα μπαράζ διαιτητές από την Κρήτη. Δεν πρόκειται να βάλω δικηγόρους. Αν η ΕΠΟ θέλει έτσι, ας βγάλει όποιους θέλει με παραθυράκια. Δεν χρειάζονται άνθρωποι σαν εμένα. Άλλους θέλουν αυτοί…»