Γ’ Εθνική: Συνεχίζει στον Πανθρακικό για τρίτη σεζόν ο Κυριάκος Αρετάς!

Σε μια ακόμη σημαντική ανακοίνωση ανανέωσης προχώρησε ο Πανθρακικός με την παραμονή του Ελληνοκύπριου αριστεροπόδαρου αμυντικού Κυριάκου Αρετά.

Ο Αρετάς που στο τέλος της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν βοήθησε την ομάδα του όσο θα μπορούσε, έιναι ένα επιθετικό μπακ με καλά χτυπήματα και φέτος έιχε πάνω από 10 τέρματα σε πρωταθλημα και κύπελλο.

Ο 25χρονος (γεννημένος 31/3/1997) Ελληνοκύπριος αριστερός μπακ ξεκίνησε από τον ΑΠΟΕΛ, συνέχισε δανεικός στον ιστορικό Ολυμπιακό Λευκωσίας, ακολούθησε η Δόξα Κατοκοπιάς, η Άλκη, αλλά λόγω σπουδών βρέθηκε στην Eλλάδα και στην Κομοτηνή. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Νέστο Χρυσούπολης και από το 2020 ανήκει στο ρόστερ του Πανθρακικού.

Στον Πανθρακικό έτσι μετά τις ανακοινώσεις για την παραμονή των Αρετά, Βάσκου, Σιδηρόπουλου, Αντωνιάδη θα ακολουθήσουν αυτές των Αμέτ Ερκάν, Φουρλατάρα, Χακάν και Γιαννακιτζίδη ενώ η ομάδα είναι κοντά και στον πρώην τερματοφύλακας των ακαδημιών της Ξάνθης και τώρα της Ελπίδας Σαπών Κοτσάκη.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Αρετά.Ο Κυριάκος αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών της κατηγορίας με παραστάσεις υψηλού επιπέδου αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ευχόμαστε στον Κυριάκο καλή σεζόν με υγεία και πολλές Πανθρακικές επιτυχίες

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο