Γ’ Εθνική: Παραμένει στον Πανθρακικό και ο killer Αμέτ Ερκάν

Ένας ένας ανανεώνουν στον Πανθρακικό οι συντελεστές του νταμπλ και της ανόδου και έτσι στην ομάδα συνεχίζει ο μπαρουτοκαπνισμένος στο φιναλε της σεζόν και πολλάκις πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, ο Αμέτ Ερκάν.

Ο 31χρονος (γεννημένος στις 27/8/1990) επιθετικός στο τέλος της σεζόν σκόραρε κατα ριπάς θυμίζοντας τον παλιό Ερκάν του Έβρου Σουφλίου, αφού σκόραρε σε ενα τρίμηνο 25 φορές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και μπαράζ. Μάλιστα στα μπαράζ ανόδου όπου είχε 4 τέρματα, σκόραρε δις κόντρα στην Προσοτσάνη στο εντυπωσιακό 6-0 που έδωσε την άνοδο στον Πανθρακικό.

Έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος στην Ροδοπη και ήταν μέλος της ομάδας Regions της ΕΠΣ Θράκης. Αγωνίστηκε σε ακαδημίες Ξάνθης κατόπιν στον Πανθρακικό και συνέχισε σε Ελπίδα Σαπών (δις), Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Φιλύρα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Νέοι Ρομά, Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αμέτ Ερκάν.

Ο Ερκάν αποτέλεσε μια εξαιρετική επιλογή στη γραμμή κρούσης της ομάδας βάζοντας το λιθαράκι του στην επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Και οι δύο πλευρές ήθελαν τη συνέχιση της συνεργασίας και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς η ποιότητα και η εμπειρία του Ερκαν θα είναι σημαντικά στη Γ’ Εθνική!