Volley League: Επισημοποιήθηκε του Βασίλη Μούχλια στον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ όπου θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Σουφλιώτης Βασίλης Μούχλιας.

Μετά από τρεις χρονιές στην Αθήνα, τις δύο στον Παναθηναϊκό όπου στέφθηκε νταμπλούχος και την τρίτη στον Μίλωνα ο διεθνής ακραίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του 26χρονου ακραίου:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βασίλη Μούχλια, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 21/11/1996, ο Βασίλης Μούχλιας αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 194cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από τον Έβρο Σουφλίου, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2014.

Στην συνέχεια ακολούθησε μία πενταετία στην Θεσσαλονίκη, αγωνιζόμενος για τον Ηρακλή (2014-15 και 2017-19), τον Άρη (2015-16) και την Ελπίδα Αμπελοκήπων (2016-17), όπου και απέκτησε σημαντικές εμπειρίες από την Volleyleague ανδρών.

Τη σεζόν 2019-20 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε τους πρώτους του τίτλους, και στον οποίον έμεινε και την χρονιά 2020-21.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις του στην ιστορική πρώτη ευρωπαϊκή έξοδο του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδας της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Μούχλιας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου, για το γεγονός πως φέτος θα ανήκω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα μεγάλο και ιστορικό Σωματείο με υψηλές βλέψεις κάθε χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον προπονητή, Joshko Milenkoski, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μία πετυχημένη σεζόν, με υγεία πάνω απ’ όλα, και επίτευξη των στόχων, εντός και εκτός Ελλάδας».