Γ’ Εθνική: Κάνει το αυτονόητο ο Πανθρακικός και κρατά τα γρανάζια της ανόδου! Παραμένει ο πασπαρτού αρχηγός Βασίλης Αντωνιάδης

Στον Πανθρακικό μετά τον Βάσκο και Σιδηρόπουλο θα παραμείνει ο εκ των αρχηγών της ομάδας Βασίλης Αντωνιάδης.

Ο 27χρονος (γεννημένος στις 6/9/1994) μεσοεπιθετικός, επιθετικός, αλλά και ενίοτε πλάγιο μπακ αφού φέτος αγωνίστηκε σε πολλές θέσεις πλην… τερματοφύλακα για να καλύψει τις απουσίες της ομάδας ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες της φετινής μαγικής χρονιάς και ήταν απαραίτητη η παραμονή του στην ομάδα όπως και έγινε. Φέτος είχε 12 γκολ στο πρωτάθλημα της Ροδόπης και δέκα στο κύπελλο.

Ξεκίνησε από την ΠΑΕ Ποντίων και συνέχισε στις ομάδες Υποδομής του Πανθρακικού, Έβρο Σουφλίου, Ορφέα Ξυλαγανής, Φιλία Κομοτηνής, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Δόξα Γρατινής και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αντωνιάδη. Ο Αντωνιάδης αποτέλεσε έναν εκ των 3 αρχηγών της ομάδας και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του ντάμπλ στην ΕΠΣ Θράκης και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική μέσα από τα μπαράζ ανόδου. Αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του Νίκου Μπαχαρίδη ενόψει της συμμετοχής του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής! Καλή επιτυχία Βασίλη με υγεία και πολλές Πανθρακικές χαρές!