ΕΠΣ Έβρου: Σε επτά νέες ανανεώσεις προχώρησε ο ΑΟ Νεοχωρίου

Μετά την ανανέωση του προπονητή Μαυρακη και των Καπετανκωνσταντή, Νικολάου, Κυλιτζίδη, Ρουσσίδη, Αλεξακούδη, Δροσίδη και Δημητριάδη ο ΑΟ Νεοχωρίου προχώρησε σε 7 ακόμα ανανεώσεις ποδοσφαιριστών της.

Ετσι στην ομάδα θα συνεχίσουν οι Αλέξανδρος Κόκκαλης, Τάσος Δημισκίδης, Στέλιος Δημητριάδης, Χρήστος Λυμπερίδης, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Πρωίμουδης και Κωνσταντίνος Κοκκινίδης.

Η ανακοίνωση του Νεοχωρίου: Ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Κόκκαλη Αλέξανδρο, Δημισκίδη Αναστάσιο, Δημητριάδη Στέλιο και Λυμπερίδη Χρήστο ο πρώτος αποκτήθηκε κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και με την παρουσία του αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Για τους υπόλοιπους τρείς να πούμε ότι είναι παιδιά γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον Αθλητικό Όμιλο Νεοχωρίου και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας.

Ανανεώσεων συνέχεια για την ομάδα μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραμονή και την νέα σεζόν στην ομάδα μας των Κωνσταντίνου Μαργαρίτη,Κωνσταντίνου Πρωίμουδη και Κωνσταντίνου Κοκκινίδη και οι τρεις συνέβαλαν με την παρουσία τους στο μέγιστο για το περσινό πλασάρισμα της ομαδας μας στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Να τους ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο με την ομάδα μας!!Συνεχίζουμε..