Volley League: Με τον πρόεδρο του Άθλου Ορεστιάδας Γιώργο Τσολακίδη το νέο ΔΣ της ΕΣΑΠ

Συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση που θέλει πάντα τους εκπροσώπους των ομάδων του Έβρου να μετέχουν και στο ΔΣ της ΕΣΑΠ, ο πρόεδρος του Αθλου Ορεστιάδας εξελέγη στο νέο ΔΣ της Λιγκας του βόλεϊ.

Η απόφαση ελήφθη από την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ με τη συμμετοχή και των 10 μελών της για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Προ της ενάρξεως της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε η εγγραφή τριών νέων ΤΑΑ, δηλαδή του Πήγασου Πολίχνης, του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη Σκύδρας και του Άθλου Ορεστιάδας, τα μέλη των οποίων καλωσόρισαν οι εκπρόσωποι των υπολοίπων επτά ΤΑΑ.

Εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρήσης 2021-22 και ο οικονομικός προϋπολογισμός της περιόδου 2022-23, ενώ ακολούθως διεξήχθησαν αρχαιρεσίες με θητεία της νέας διοίκησης μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

Συμμετείχαν: Δημήτρης Μιχαλόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Παντελής Ταρνατόρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Χρήστος Καφτηράνης (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Κώστας Παϊσιάδης (Π.Α.Ο.Κ.), Κώστας Παπασταθόπουλος (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων), Γιώργος Παπαδόπουλος (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Γιάννης Δανδάλης (Ο.Φ.Η.), Γιώργος Διονάς (Πήγασος Πολίχνης), Γιώργος Μαραντίδης (Αριστοτέλης Σκύδρας), Γιώργος Τσολακίδης (Άθλος Ορεστιάδας).

Μετά και τη συγκρότηση σε Σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος
Α΄ αντιπροέδρος: Χρήστος Καφτηράνης
Β΄αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μιχαλόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος
Ταμίας: Γιάννης Δανδάλης
Μέλη: Κώστας Παϊσιάδης, Γιώργος Διονάς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μαραντίδης, Γιώργος Τσολακίδης.