Γ’ Εθνική: Έκτακτη ΓΣ στον Θερμαϊκό για να εναρμονιστεί με αθλητικό νόμο μετά την προσφυγή Πανδραμαϊκού, Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης

Εκτακτη Γενική Συνέλευση ορίστηκε στον Θερμαϊκό Θέρμης, ομάδα που μετείχε την περασμένη σεζόν στον Α’ Ομιλο της Γ’ Εθνικής ως αντίπαλος Αρη Αβατου, Αλεξανδρούπολης και Ορφέα Ξάνθης και αναμένεται να συμβεί το ίδιο και την επόμενη που θα μετέχουν στο πρωτάθλημα Πανθρακικός και Αρης Αβάτου.

Το ενδιαφέρον ειναι ότι ως μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η τροποποίηση του καταστατικού και η εναρμόνιση του με τον πρόσφατο αθλητικό νόμο αλλά και την παρατήρηση της Γ.Γ.Α.

Ουσιαστικά ο ίδιος ο Θερμαϊκος εμμέσως επιβεβαιωνει ότι υπάρχει θέμα με το καταστατικό του και την εναρμονισή του με τον νέο αθλητικό νόμο, κάτι το οποίο έχουν αναδείξει ο Πανδραμαϊκος, ο Ορφέας Ξάνθης και η Αλεξανδρούπολη με την προσφυγή τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ομάδες υποστήριξαν ότι κακώς συμμετείχαν σε εθνικό πρωτάθλημα ομάδες που δεν είχαν ενταχθεί στο Μητρώο ζητώντας να τηρηθεί ο νόμος. Μια από αυτές τις ομάδες ήταν και ο Θερμαϊκός Θέρμης ενώ οι άλλες ήταν ο πρωταθλητής Αγροτικός Αστέρας, ο Σοχος που ανακοινωθηκε ότι αποσύρεται και ο Αρης Αβατου.

Με την κινηση αυτη ο μεν Πανδραμαϊκός επιδιώκει να αναδειχθεί εκείνος πρωταθλητής στην θέση του Αγροτικού, οι δεν θρακιώτικες ομάδες επιδιώκουν την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική. Η απόφαση αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Αναλυτικά η ανακοινωση για τον Θερμαικό Θέρμης:

Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Καλούνται τα μέλη του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ» σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού και την εναρμόνιση του με τον πρόσφατο αθλητικό νόμο (άρθρο 53 του Ν. 4809/ 2021 (Φ.Ε.Κ. 102/ Α΄/ 19.6.2021) και την εναρμόνιση με την παρατήρηση της Γ.Γ.Α.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Θέρμης.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, χωρίς άλλη ενημέρωση, στον ίδιο χώρο την επομένη Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 8 μ.μ..
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Χαράλαμπος Αμπατζίδης Αχιλλέας Μεταλούλης