Γ’ Εθνική: Τέλος εποχής για μια ακόμα αντίπαλο Πανθρακικού και Αβάτου! Αυξάνονται οι ελπίδες παραμονής για Χρυσούπολη και Αλεξανδρούπολη;

Μετά από μια διετία στην Γ’ Εθνική, οπου ήταν αντίπαλος και μάλιστα.. κακός δαίμονας των ομάδων της Θράκης και κυρίως της Αλεξανδρούπολης, ο Εθνικός Σοχού αν και αυτά τα χρόνια σωνόταν την τελευταία αγωνιστική εντός γηπέδου, μετά το διοικητικό αδιέξοδο που επικρατεί αναγκαστικά θα υποβιβαστεί εθελούσια και θα επιστρεψει μετά από μια τριετία στα ερασιτεχνικά της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο στην ανακοίνωσή του ο Εθνικός Σοχού αφήνει ένα «παραθυράκι» ανατροπής της αποφάσεως αυτής σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος για να αναλάβει την ομάδα.

Το γεγονός της πρόθεσης της διοίκησης του Εθνικού να μην κατεβεί στο νέο πρωτάθλημα, ίσως είναι καλό για τις ομάδες της Θράκης Πανθρακικό και Αρη Αβάτου αφού μια δυνατή ομάδα από την Θεσσαλονίκη δεν θα συμμετέχει στον 1ο όμιλο ως αντίπαλος. Θυμίζουμε και η Θύελλα Σαρακηνών από την Πέλλα πιθανότατα και αυτή δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πέρυσι την πλήρωσε η Ελπίδα Σαπών, φέτος η Αλεξανδρούπολη που ηττήθηκε και στα δυο ματς της με τον Σοχό, ωστόσο η απόφαση των ανθρώπων του Εθνικού δεν αλλαζει πιθανότατα κάτι στην βαθμολογία της Γ’ Εθνικής, αφού η βαθμολογία έχει πλέον επικυρωθεί, αν και ο Πανδραμαικός έκανε έφεση της γρήγορης αποφάσεως της επικυρώσεως από την ΕΠΟ, με την απόφαση να αναμένεται αν και καθυστέρησε στα επόμενα 24ωρα.

Σε ερωτήματα αρκετών φίλων κυρίως από τον Έβρο, θυμίζουμε πρώτη επιλαχούσα ομάδα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι ο Νέστος Χρυσούπολης και η επόμενη η Αλεξανδρούπολη, ομάδες που διατηρούν έστω και λίγες πιθανότητες παραμονής αν δικαιωθεί η έφεση των Δραμινών.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Σοχού:

ΤΈΛΟΣ ΕΠΟΧΉΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΟΧΟΥ έπειτα από σειρά άκαρπων ενεργειών δεν κατάφερε να βρει λύσεις έτσι ώστε να αγωνιστεί η ομάδα στην Γ´Εθνική κατηγορία.

Έπειτα από σειρά ετών με επιτυχίες συγκινήσεις αλλά και πολλών δυσκολιών φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής μας…

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθούμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Υ.Γ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.