Εξομολόγηση Πασχαλάκη για Πανθρακικό, Ελευθερόπουλο και Αθανασιάδη: «Στον Πανθρακικό τον ξεζούμιζα τον ”Ελέ”»

Συνέντευξη στους betarades παραχώρησε ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης και μεταξύ των άλλων μίλησε για τα χρόνια του στον Πανθρακικό, τις συμβουλές του Ελευθερόπουλου και τη άψογη συνεργασία με Αθανασιάδη και Ντάνι Φερνάντεζ.

Αναυτικά, όσα είπε:

Για τον Πανθρακικό: «Στον Πανθρακικό είχα πάρα πολύ καλά παιχνίδια. Είχαμε πάρα πολλές τελικές φάσεις και έκανα καλά παιχνίδια, αλλά υπέπεσα και σε λάθη. Μερικοί προπονητές που έλεγαν να παίξω πιο ήρεμα και να μην ρισκάρω τόσο. Αυτό δεν το έχω και με την πορεία μου… δεν το απέκτησα (γέλια).»

Για τη συνεργασία και τις συμβουλές του Ελευθερόπουλου: «Στον Πανθρακικό είχα προπονητή τον Ελευθερόπουλο. Έχει μεγάλη παιδεία και γνώσεις στη δουλειά μας. Μου είπε ότι μπορώ να αποτρέψω φάσεις, οι οποίες σε άλλους τερματοφύλακες θα γινόντουσαν. Αυτό προσπαθώ εγώ, να είμαι ένα βήμα μπροστά. Αυτό το βήμα έρχεται με την εμπειρία. Στον Πανθρακικό τον ξεζούμιζα τον «Ελέ». Κάθε φορά που μίλαγε τον κοίταγα και έλεγα ότι πρέπει να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτόν. Έχει πάρα πολλές γνώσεις. Μου έδωσε το έναυσμα να πιστέψω στον εαυτό μου. Για ένα διάστημα δεν έπαιζα. Παίζαμε με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και μετά με τον Ολυμπιακό. Συνήθως σε τέτοια ματς έπαιζα. Με ρώτησε αν είμαι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν έπαιζα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήθελε να δει πως θα απαντήσω. Αν είμαι έτοιμος πνευματικά. Πήραμε και το 3-3 στην Τούμπα. Ο ποδοσφαιριστής θέλει την εμπιστοσύνη».

Για τη συνεργασία με Αθανασιάδη και Ντάνι Φερνάντεζ: «Η συνεργασία μας ήταν φανταστική με όλους. Με τον Ντάνι κάναμε πολύ παρέα και εκτός γηπέδου. Κάναμε εξαιρετικό τρίδυμο».