ΕΠΣ Θράκης: Βόμβα από τον Ηρακλή Αμμουδιάς για την Ελπίδα Σαπών με γνωστό μέσο σε διπλό ρόλο έκπληξη!

Μια κίνηση που ίσως αλλάξει τις ισορροπίες στο τοπικό της Ροδόπης προχώρησε η Ελπίδα Σαπών που επαναφέρει στις τάξεις της και στην ΕΠΣ Θράκης τον Γρηγόρη Τοπάλι μετά από έναν χρόνο.

Μάλιστα ο έμπειρος μέσος που πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου και στην συνέχεια στην ΕΠΣ Σερρών με τον Ηρακλή Αμμουδιάς κατακτώντας το πρωτάθλημα και αγωνιζόμενος στα μπαράζ ανόδου κόντρα στην πρώην ομάδα του τον Πανθρακικό, αν και μικρός βλέπει μπροστά αναλαμβάνοντας το ρόλο του βοηθού προπονητή στο πλευρό του Βασίλη Χαριτόπουλου. Εξάλλου η εμπειρία του σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών θα τον βοηθήσουν αρκετά στον τομέα της προπονητικής.

Ο 29χρονος (γεννημένος 1/11/1992) διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αλβανίας μέσος είναι προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε μέχρι και την Κ20 των «ασπρόμαυρων». Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σκεντερμπέου Αλβανίας, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Επανομής μαζί με Ογκουνσότο και Δραγανίδη, Πιερικό, Βατανιακό, Επισκοπή, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ατσαλένιο, Καρδία, Καλλιθέα, Αμβρισσέα Διστόμου, Θεσπρωτο, Κεραυνό Πέρνης, Πανθρακικό, Ελπίδα Σαπων, Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου και Ηρακλή Αμμουδιάς.

Η Ελπίδα Σαπών πέρα του Τοπάλι, μπορεί να είχε την σημαντική απώλεια του αρχισκόρερ της Μπόζη, ωστόσο η διοίκηση Μπασδάνη και το τεχνικό επιτελείο έχουν βολιδοκοπήσει τους στόχους της αλλά και δέχονται συνεχώς προτάσεις για αξιόλογους νέους φοιτητές που θα έρθουν στην Κομοτηνή όπως γίνεται κάθε χρόνο.