ΕΠΣ Έβρου: Δεν βρέθηκε διοικητική λύση στην ΑΕ Διδυμοτείχου, παραμένει μέχρι νεωτέρας ο παραιτηθείς πρόεδρος

Μπορεί ο πρόεδρος της ΑΕ Διδυμοτείχου Θανάσης Σιαλάκης να υπέβαλε την παραίτησή του και να ακολούθησε σύσσωμο σχεδόν το διοικητικό συμβούλιο, ωστόσο οι προσπάθειες που έγιναν μέχρι στιγμής για ανάδειξη νέας διοίκησης απέβησαν άκαρπες.

Η μία γενική συνέλευση διαδέχθηκε την άλλη, αλλά υποψήφιοι να ασχοληθούν με την ομάδα και να βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά δεν υπάρχουν, ειδικά με δεδομένες τις σοβαρές ευθυνες που μπορεί να έχουν οι διοικούντες μιας ομάδας με τον νέο αθλητικό νόμο. Ειναι σαφώς πιο εύκολη η κριτική του καφενείου παρά η άσκηση διοίκησης.

Αποτέλεσμα; Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει και ενημέρωση από την λαλίστατη συνήθως για το θέμα σελίδα της ΑΕΔ στο facebook, όλα δείχνουν ότι διάδοχη λύση δεν βρέθηκε. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΑΕ Διδυμοτείχου είχε δηλώσει ωστόσο ότι σε αυτό το ενδεχόμενο θα πήγαινε τα δελτία της ομαδας στον δήμαρχο για να βρει αυτός λύση.

Ολα δείχνουν όμως ότι ούτε αυτό έγινε. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο απερχόμενος παραιτηθείς πρόεδρος να παραμείνει και ως… νέος πρόεδρος στην ομάδα. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, αλλά ίσως και να μην γίνουν ποτέ.