ΕΠΣ Ξάνθης: Μετά από 4 χρόνια αποχώρησε ο Μιχάλης Μιχαηλίδης από τον πάγκο της Δόξας Σταυρούπολης! Ο παίκτης της ομάδας Στέλιος Αγαθαγγελίδης ο διάδοχος

Τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Μιχαηλίδη στον πάγκο της ανακοίνωσε η Δόξα Σταυρούπολης και αυτός θα είναι ο προπονητης της ακαδημίας και ποδοσφαιριστής μια 20ετία της ομάδας Στέλιος Αγαθαγγελίδης.

Ο Μιχαηλίδης ήταν σχεδόν 15 χρόνια στην ομάδα, 10 ως παίκτης και 4 ως προπονητής από το καλοκαίρι του 2018. Πριν αναλάβει τον πάγκο της ομάδας από την Σταυρούπολη, ήταν γυμναστής του Άρη Αβάτου.

Η ανακοίνωση της Σταυρούπολης: Ο Α.Μ.Σ. Δόξα Σταυρούπολης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μιχάλη Μιχαηλίδη. Το Διοικητικό Συμβούλιο τον ευχαριστεί θερμά για την πολυετή του προσφορά στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής του. Είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνει έμπρακτα δίπλα μας στη σύνεχιση της προσπάθειάς μας.

Ο Α.Μ.Σ. Δόξα Σταυρούπολης ανακοινώνει ότι τη θέση του προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2022-2023) αναλαμβάνει ο επί 20 και πλέον χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Στέλιος Αγαθαγγελίδης, ο οποίος παραμένει και υπεύθυνος της Ακαδημίας μας.