ΕΠΣ Έβρου: Οι προπονητές της Καππαδοκίας για τη νέα σεζόν σε ανδρικά και παιδικά τμήματα

Παραμένουν στον ΑΟ Καππαδοκών για άλλη μια χρονιά ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιώργος Τσακπινίδης καθώς και η γυμνάστρια Ματίνα Αλιμούδη.

Στα αναπτυξιακά τμήματα της ακαδημίας του παραμένουν οι έμπειροι προπονητές: Θέμης Τσιώτας (Κ16), Νικόλαος Μανδάνης (Κ14), Λάζαρος Μπογιάννης (Κ12), Οδυσσέας Κονακλής (Κ10), Γεώργιος Γκιούρδας (Κ8, Κ6).

Επίσης ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Αλέξανδρου Τσίπτσιου ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Η Διοίκηση του ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας Γεωργιος Τσακπινιδης ,ο οποίος θα είναι και πάλι υπεύθυνος του Ανδρικού Τμήματος μας.Το έργο του τόσα χρόνια δικαιολογεί την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του.
⚽ Συνεργάτης του στην προετοιμασία -στην πρόληψη -στη φυσική ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών μας, παραμένει η καταξιωμένη Γυμνάστρια Matina Alimoudi.
⚽ Με μεγάλη χαρά καλοσωριζουμε τον Αλέξανδρο Τσιπτσιο, προπονητή τερματοφυλάκων στην Οικογένεια του ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ. Αλέξανδρε σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!
⚽Στα αναπτυξιακά Τμήματα της Ακαδημίας μας παραμένουν οι έμπειροι προπονητές μας:
-Κ 16: ΘΕΜΗΣ ΤΣΙΟΤΑΣ
-Κ 14: ΜΑΝΔΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-Κ 12: ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ
-Κ 10:ΚΟΝΑΚΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
-Κ6, Κ8: ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
🙏Η Ακαδημία μας στηρίζεται σε εσάς και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεισφέρετε με τον επαγγελματισμό σας και τον περίσσιο ζήλο σας στη δημιουργία και στην επίτευξη των νέων στόχων μας!!