Τέλος από την Λιθουανία μετά από 1,5 χρόνο για τον Μάκη Γιαννίκογλου που γίνεται Σερραίος

Στην Ελλάδα επιστρεφει ο με Θρακιώτικες ρίζες Καβαλιώτης πρώην τερματοφύλακας τοτ ΑΟΞ Μάκης Γιαννίκογλου, εδαφού μετά από 1,5 χρόνο αποτελεί παρελθόν από την Λιθουανική Σουντουβα.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας που ωστόσο δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα του ΑΟΞ αλλά μονο στην ακαδημία, διετέλεσε 1,5 χρόνο μέλος του ρόστερ των Λιθουανών από τον Φεβρουάριο του 2021 πραγματοποιώντας μάλιστα και την παρθενική του συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, καθώς το περσινό καλοκαίρι αγωνίστηκε σε 4 αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Europa Conference League και 22 πρωταθλήματος.

Ο ίδιος ανέρτησε ένα μηνυμα στο διαδίκτυο: «Ήταν ευχαρίστηση μου να παλέψω στο μαζί σσας. Σε ευχαριστώ για όλα SK Suduva, σε ευχαριστώ για όλα ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ. Συνεχίστε να παλεύετε.»

Η επόμενη μέρα για τον Καβαλιώτη τερματοφύλακα φαίνεται πως θα είναι και πάλι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Γιαννίκογλου, που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Ομόνοιας, ΑΕΚ, Ηρακλή, Καβάλας, Φωκικού και ΠΑΣ Γιάννινα.