Super League: Εγκατέλειψε ως πρωταθλητής τον Λεβαδειακό ο πρώην του ΑΟΞ Λούκας Πολέτο

Με ανάρτησή του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), ένα μικρό κείμενο που συνοδεύεται από δυο φωτο, ο Λούκας Πολέτο Κόστα (Lucas Poletto Costa) αποχαιρέτησε τον Λεβαδειακό, ευχαριστώντας άπαντες για την συνεργασία που είχαν αυτά τα 2,5 χρόνια και η οποία έληξε με την κατάκτηση των στόχων που είχαν τεθεί πέρσι το καλοκαίρι!

Ο 27χρονος (ημερομηνία γέννησης: 29/03/1995), βραζιλιάνος (από το Belo Horizonte), αλλά και με ιταλικό διαβατήριο, δεξιός μεσο-επιθετικός, αποχωρεί από τον Λεβαδειακό, έχοντας πραγματοποιήσει με την πράσινη φανέλα 72 συμμετοχές (5.280’), πετύχει 18 γκολ και «μοιράσει» 10 ασίστς! Πριν τον Λεβαδειακό είχε βρεθεί στην Ξάνθη.

Η ανάρτησή του:

Thank you Levadiakos, it was 2 and a half years at the club and I leave the team with the goal achieved and with the title, thank you to all my teammates, fans, director and president… I wish good lucky!!

Σε ευχαριστώ Λεβαδειακέ, ηταν 2,5 χρόνια στο κλαμπ και αφήνω την ομάδα έχοντας πετύχει τον στόχο και με τον τίτλο (πρωτάθλημα), ευχαριστώ προς όλους τους συμπαίχτες μου, οπαδούς, τεχνικό και πρόεδρο… Εύχομαι καλή τύχη!