Νέες βολές Αβεντισιάν κατά ΠΑΟΚ: «Θέλω να είμαι εκεί που με εμπιστεύονται»

Νέες βολές κατά του ΠΑΟΚ για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του εκτόξευσε με δηλώσεις ο Ξανθιώτης Αβεντίς Αβεντισιάν, με δηλώσεις του στο ράδιο Metropolis μετά το φιλικό της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που πλέον αγωνίζεται στους Γκόου Αχέντ Ίγκλς, μίλησε για την εμπειρία του να αγωνίζεται απέναντι στην ομάδα στην οποία μεγάλωσε, το αν θα ήθελε να αγωνιζόταν με τον Δικέφαλο αλλά και για τους δικούς του στόχους.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Αρχικά για τον ίδιο ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική η προετοιμασία για την δουλειά μας και θέλω να τα δώσω όλα για να μπορέσω να καθιερωθώ. Υγεία να έχουμε και να πάρω παιχνίδια, να μπαίνω πιο δυνατά στον σύλλογο και να γίνω βασικό μέλος της ομάδας».

Για το πως ήταν να αγωνίζεται απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα μου να βλέπω τη φανέλα του ΠΑΟΚ, απέναντι μου , να παίζω απέναντι στους παλιούς μου συμπαίκτες, αλλά ήταν μία πολύ ωραία ημέρα για εμένα. Μίλησα με τους Έλληνες από το σταφ, αλλά και τους παλιούς μου συμπαίκτες από τον σύλλογο».

Για το αν θα ήθελε να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ: «Την προκειμένη στιγμή, χαίρομαι και προτιμώ που φοράω τη φανέλα της ομάδας γιατί όταν ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν με πιστεύει, αυτοί σε δύο εβδομάδες που με δοκίμαζαν, έδειξαν ότι με ήθελαν σε μία ομάδα Ά Ολλανδίας και νομίζω ότι ο καθένας θα έκανε το ίδιο. Έχει ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο εξωτερικό, αλλά θα έλεγα πως είναι και θέμα να βλέπεις κάποιον που σε εμπιστεύεται».

Ακόμα πρόσθεσε: «Θέλω να δικαιώσω τον εαυτό μου γιατί αν ένας άνθρωπος τα έχει καλά με τον εαυτό του δεν έχει να φοβάται τίποτα και μετά να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Το ποδόσφαιρο θέλει πείσμα και να μην τα παρατάς ποτέ».

Για τους παίκτες του Δικέφαλου: «Δεν θα ήθελα να αδικήσω κανέναν, αλλά συνολικά φαίνονται καλοί ποδοσφαιριστές ωστόσο είναι παίκτες που αγωνίστηκαν μόνο για 45 λεπτά και δεν μπορείς βιαστείς. Χάρηκα για τον Παναγιώτου και τον Κωνσταντέλια που είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ποιοτικός. Πήγα να δω για τον Λύρατζη την ώρα του τραυματισμού του και νομίζω πως έχει ένα διάστρεμμα».