Γ’ ΕΘνική: Αποχωρεί από τον Άρη Αβάτου και ο Νίκος Φούντας

Ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ της Θράκης και επομένως του Άρη Αβάτου την φετινή σεζόν ο Λαμιώτης Νίκος Φούντας αποχωρεί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα από την ομάδα της Ξάνθης.

Ο εκ των αρχηγών της φετινής πολύ καλής πορείας του Άρη Αβάτου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και επιστρέφει στην Λαμία όπου και κατάγεται, για να υπηρετήσει και την στρατιωτική του θητεία και είναι ήδη περιζήτητος στις ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο 24χρονος (γεννήθηκε στις 3/8/1998) σε λίγες ημέρες μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Λαμίας και ακολούθησαν ο Ευρυτανικός και οι ακαδημίες της Λαμίας πριν περάσει φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και συμφωνήσει με την Ελπίδα Σαπών.

Με την Ελπίδα Σαπών ως αρχηγός ήταν ίσως ο κορυφαίος κεντρικός μέσος του πρωταθλήματος μια τριετία, σε ΕΠΣ Θράκης και Γ’ Εθνική και κατόπιν μετακινήθηκε στον Άρη Αβάτου σε μια μεταγραφή ουσίας για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή και κίνηση που αποδυνάμωσε στην διεκδίκηση του τίτλου την πολύ καλή ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Αβάτου φαίνεται αποδυναμωμένη με τις αποχωρήσεις Φούντα, Σαρηγιαννίδη, Μελισσόπουλο, Κάρλος και Μαυρομάτη, αν και αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις ακόμα. Ωστόσο η ομάδα ήδη κινείται να καλύψει τα κενά εντός αλλά και εκτός Ξάνθης, με την Ροδόπη να είναι τα τελευταία χρόνια μια καλή αγορά με καλούς ποδοσφαιριστές-φοιτητές.