Ανέλαβε προπονητής στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο πρώην μέσος του Αστέρα Αιγείρου Δημήτρης Βόταρης

Στην Αναγεννηση Γιαννιτσών ως πρώτος προπονητής αυτή την φορά επιστρεφει ο Δημήτρης Βόταρης παλιός φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πρωην παίκτης του Αστέρα Αιγείρου στην Δ’ Εθνική για μια σεζόν.

Στόχος να ανεβάσει την ομάδα στην Γ΄Εθνική μετά τον φετινό της υποβιβασμό στο τοπικό της Πέλλας.

Ο 37χρονος πια Βοτάρης αν και μια τετραετία στην Κομοτηνή, αγωνίστηκε ως μέσος μόνο μια σεζόν στην Ροδόπη, αφού πηγαινοερχόταν αγωνιζόμενος στην Νάουσα και στην Κρυα Βρύση, ενώ πέρασε και από Αλμωπό Αριδαίας και Εδεσσαϊκό. 

Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Κατηγορίας από Γ.Γ.Α. και UEFA B. Επίσης έχει εργαστεί ως υπεύθυνος και προπονητής στην ακαδημία της Κρύας Βρύσης, ως βοηθός προπονητή στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, προπονητής στην Ποντιακή Νεολαία, στην μικτή Πέλλας και μέχρι σήμερα ήταν στα Κ19 του Αλμωπού Αριδαίας.

Η ανακοίνωση των Γιαννιτσών: “Ο Α.Σ. Γιαννιτσά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προπονητής για τη νέα σεζόν θα είναι ο Δημήτρης Βοτάρης. Μαζί με το νέο προπονητή θα είναι ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης που παραμένει για ακόμη μια σεζόν στην ομάδα μας. Καλή σεζόν Δημήτρη και Μιχάλη”