Super League 2: Ελήφθη απόφαση να ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ο μαραθώνιος ΑΟΞ και λοιπών ομάδων στο νέο πρωτάθλημα

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, εφόσον ισχύσει η απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή συζήτησε μια σειρά από θέματα και σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, μεταξύ άλλων έλαβε την απόφαση το νέο πρωταθλημα της Super League 2 να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Αν η απόφαση εφαρμοστεί, μιλάμε για την πιο νωρίς έναρξη από τότε που η Β’ Εθνική ονομάστηκε SL2. Πέρυσι πιάσαμε… Νοέμβριο για να ξεκινήσει το πρωταθλημα. Φέτος η πρόθεση είναι αυτό να συμβεί δυο μηνες νωρίτερα.

Πρόπερσι το πρωτάθλημα ξεκίνησε οταν είχε πλέον μπει η νέαα χρονιά, τον Ιανουάριο. Και γενικά, είναι ένα πρωτάθλημα που αργεί να ξεκινήσει. Φέτος αποφασίστηκε να ξεκινήσει νωρίς αλλά μένει να φανεί αν η απόφαση θα εφαρμοστεί κιολς.

Σε κάθε περίπτωση, αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει τόσο νωρίς, ένας λόγος παραπάνω στην Ξάνθη να τρέξουν άμεσα για να φτιάξουν ρόστερ, να δέσει η ομάδα και να μπορέσει να εμφανιστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.