Στην Θράκη η επόμενη καταστατική ΓΣ της ΕΠΟ τον Σεπτέμβριο – Εισήγηση Μπαλτάκου για συνεδριάσεις της ΕΕ σε νησιά του Αν. Αιγαίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να διεξαχθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΠΟ στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ξάνθη.

Θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ΓΣ της ΕΠο θα διεξαχθεί εκτός Αθηνών.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκος πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (αλλά μάλλον πρέπει να αποκλείσουμε την Σαμοθράκη ως ένα απο αυτά).

Ακόμα, οριστικοποίησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Τέλος, η ΕΕ της ΕΠΟ προχώρησε σε αναμόρφωση της σύνθεσή της ως εξής: τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο νέος πρόεδρος της Super League 1 Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θέσεις μελών κατέλαβαν ο Παναγιώτης Διακοφώτης αντί του παραιτηθέντος Κυριάκου Φύτρα και ο Αστέριος Τόκας αντί του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Υπενθυμιζεται οτι ο μονος Θρκαιωτης μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ ειναι ο προεδρος της ΕΠΣ θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.