Ο γκολκήπερ που κατέβασε τα ρολά κόντρα στον Πανθρακικό και επιθυμεί να επιστρέψει ως αντίπαλος στην Κομοτηνή και να ξαναθυμηθεί τα αξέχαστα φοιτητικά του χρόνια!

Ένας από τους τερματοφύλακες που έκλεψε την παράσταση στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική ήταν ο Δημήτρης Νιάνιος του Καμπανιακού, από τους κορυφάιους τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΣ Μακεδονίας αν και ξεκίνησε να έχει βοηθητικό ρόλο στην ομάδα της Χαλάστρας αφού ήταν ο προπονητης τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ο 30χρονος (γεννημένος στις 25/3/92) τερματοφύλακας που ήταν από τους καταλύτες της ανόδου και του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκη με τον Καμπανιακό και ο βασικός υπεύθυνος που ο Πανθρακικός δεν πήρε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στην Χαλάστρα αφού με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν.

Μπορεί για πολλούς να μην είναι γνώριμος στα γήπεδα της Ροδόπης, αυτός όμως τα γνωρίζει καλά αν και δεν αγωνίστηκε ποτέ με κάποια ομάδα αν και έφτασε πολύ κοντά στο να γίνει συμπαίκτης του Ουγκουνσότοκαι Ρομπέρ στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, αλλά και να αγωνιστεί στον Πανθρακικό στο τοπικό.

Συγκεκριμένα ο Νιάνιος σπούδαζε από το 2013 στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και για μια επταετία μέχρι να πάρει το πτυχίο του πηγαινοερχόταν Κομοτηνή-Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακο για να αγωνιστεί στα γήπεδα της ΕΠΣ Μακεδονίας αλλά και λόγω… της δεσποινίδος Βίκυς (κεντρική φώτο).

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και συνέχισε σε Αχιλλέα Περαίας, Ηλιουπολη, Ολυμπακό Κυμινων, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Ομόνοια Σίνδου, Ιάσων Αυγής και από φέτος ήταν στον Καμπανιακό σε διπλό ρόλο παίκτη και προπονητή τερματοφυλάκων, παράλληλα με τις ακαδημίες του Παναθηναικού Θεσσαλονίκης.

Τον Πανθρακικό τον παρακολούθησε αρκετές φορές όταν δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις πολλές φορές παρέα με κάποια φιλαράκια του όπως ο Βάσκος, Δραγανίδης και Γιαννακιτζίδης οι οποίοι και ήξεραν και τις ικανότητες του 30χρονου πλέον πορτιέρε και δεν τους ηταν έκπληξη η εμφάνισή του. Την περίοδο αυτή βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση με τον Καμπανιακό και όπως μας είπε θα χαρεί πολύ να επιστρέψει για το πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής έστω και ως αντίπαλος στο ΔΑΚ Κομοτηνής εναντίον του Πανθρακικού που αγάπησε στην επταετία του στην Θράκη.