Με επιτυχία και πολλά χαμόγελα ο αγώνας βουνού «10th RNOBF “Rodopi – Lykodromio” Cross duathlon-MTB» από τη Δόξα Σταυρούπολης

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο ο Ποδηλατικός Αγώνα βουνού «10th RNOBF “Rodopi– Lykodromio” Cross duathlon-MTB», που διοργάνωσε ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης «η Δόξα» με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τον Δήμο Ξάνθης.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το Σάββατο με αγώνα ορεινού διάθλου στις 16΄30 στην περιοχή Λυκοδρόμιο Ξάνθης, με κατηγορίες ατομικό και ομαδικό και συνεχίστηκε την Κυριακή με ορεινό αγώνα ποδηλασίας στην ίδια περιοχή με περισσότερες κατηγορίες.

Σχετικά με τη διοργάνωση ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του ανέφερε: «Βραβεύτηκαν και οι μικροί τρομεροί αθλητές στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης στους ποδηλατικούς αγώνες του 10ου RNOBF CROSS DOUATHLON MTB. «Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές, τους συνδιοργανωτές και τους κατοίκους, για την άψογη οργάνωση και το κυριότερο, για την εκπληκτική και μοναδική φιλοξενία, όλων μας. Εύχομαι και του χρόνου, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές, για να συνεχίσουμε συνδιοργανώνοντας τέτοιες εκδηλώσεις, την προβολή της ΠΕ Ξάνθης και την ανάδειξη του αθλητισμού».