ΕΠΣ Έβρου: Καταστροφή για ΑΕΔ, μέσα σε λίγους μήνες από τα 120 παιδιά της Ακαδημίας έμειναν μόνο 50!!!

Οι ακαδημίες αποτελούν βασικό πυλώνα υγείας για τις εερασιτεχνικές ομάδες. Οσο περισσότερα παιδιά έχουν, τόσο περισσότερα χρήματα εισρέουν από τις συνδρομές. Και όταν μια ακαδημία έχει πολλά παιδιά, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση καθως σημαίνει ότι κάνει καλή δουλειά.

Στο πλαίσιο αυτό, όταν σε μια ομάδα μειώνεται ο αριθμός των παιδιών κάτω από το μισό σε λίγους μόλις μήνες, γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για εξέλιξη καταστροφική. Αυτή η καταστροφική εξέλιξη συνέβη στην ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου που έμεινε με μόλις 50 παιδιά από 120 που είχε.

Την αποκάλυψη εκανε ο απερχόμενος πρόεδρος Θανάσης Σιαλάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αδιέξοδο η διοίκησή του και πλεον υπάρχε σοβαρό ενδεχόμενο, αν δεν βρεθεί λύση στην επόμενη Γενική Συνέλευση, ο ίδιος να παραδώσει τα δελτία στον δήμαρχο.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, «υπήρχαν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, που δυσχέραιναν την κατάσταση». Στο αίτημα τους να αλλάξει, η εξήγηση που έπαιρναν είναι ότι «πρόκειται να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις τόσο στο χώρο και στο ταρτάν».

Δυστυχώς, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΔ, «η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, (ξερό το καλοκαίρι και βούρκος το χειμώνα)  ήταν η βασική αιτία που από τα 120 παιδιά της Ακαδημίας έμειναν μόνο 50, επειδή οι γονείς τους είχαν τον φόβο, μήπως αυτά τραυματισθούν και σταμάτησαν τις προπονήσεις».