Πανελλήνιο Στίβου Ανδρών – Γυναικών: Ο απολογισμός των Θρακιωτών πέρα από τα τρία μετάλλια

Τα δύο μετάλλια της Δήμητρας Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στα σπριντ καθώς και αυτό του Γιώργου Ματζαρίδη του Πολυνίκη Ορεστιάδας στα 800 μέτρα ήταν οι σημαντικότερες στιγμές για τον θρακιώτικο αθλητισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, σημειώθηκαν και άλλες επιτυχίες. Την σημαντικότερη σημείωσε η Ιωάννα Αραμπατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην δισκοβολία. με 42μ86 κατέκτησε την 5η θέση ενώ στην 7η ήταν η Μαρία Δούκα του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης με 41μ66.

Κατά τα άλλα, ξεχώρισαν η 6η θέση της σκυταλης του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στα 4×400 μέτρα γυναικών, η 9η θέση του Αλεξανδρουπολίτη Δήμου Μαγγίνα που ετρεξε με τον ΑΟ Μυκόνου στα 5.000μ, η 11η θέση της σκυτάλης στα 4×400 ανδρών του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής και η 14η θεση του Αγελλου Παναγιωτοφ του Ρησσου Κομοτηνής στα 200 μέτρα με 22″36 και η αντίστοιχη της Αλεξίας Παπαβασιλείου του ιδιου συλλόγου στο ιδιο αγωνισμα των κοριτσιών με 25″57.

Αλλες συμμετοχες από θρακιώτες αθλητές σε τελικους δεν είχαμε, παρά μονο στα πρωινά προκριματικά. Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι ο Μαντζαρίδης αν και ειχε δηλωθεί δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στα 1.500 μέτρα, προφανως για να είναι πιο ξεκούραστος στο καλό του αγωνισμα, που ειναι τα 800 μέτρα όπου ανέβηκε στο βάθρο.