Τρίτη αναβολή για τα χρέη διαιτησίας της ΠΑΕ Ξάνθη και άλλων 20 ομάδων της SL2 – «Δεν πέφτει τσιγάρο» ειπώθηκε στην δικαστίνα

Απλήρωτα παραμένουν τα έξοδα διαιτησίας στη Super League 2. Και θα παραμείνουν απλήρωτα τουλάχιστον ως τις 15 Ιουλίου, ελλείψει εσόδων.

Την Πέμπτη (23/06) 21 ΠΑΕ είχαν κληθεί να απολογηθούν έπειτα από διώξεις που έχουν ασκηθεί, ανάμεσά τους και η ΠΑΕ Ξάνθη, όμως εξασφάλισαν τρίτη αναβολη για τις 18 Ιουλίου.

«Μη μου ζητήσετε πάλι αναβολή», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η πρόεδρος Ελένη Βασιλοπούλου στους νομικούς εκπροσώπους των ΠΑΕ. Τι απάντηση πήρε;

«Μας έχει διαβεβαιώσει ο κύριος Γεραπετρίτης ότι στις 15 Ιουλίου θα πάρουμε τα χρήματα από το Στοίχημα», είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

«Αν έχουν δοθεί τα λεφτά στις 15 Ιουλίου και μία ημέρα μετά μία ΠΑΕ δεν πληρώσει, να τη δικάσετε», πρόσθεσε ο Χάρης Γρηγορίου.

Ο Αργύρης Λίβας της είπε: «Αν μπουν τα χρήματα βάλτε τη δικάσιμο πιο νωρίς. Αν γυρίσεις τους παράγοντες ανάποδα, δεν πέφτει τσιγάρο…».

Και ο Παναγιώτης Λιακόπουλος συμπλήρωσε: «Ο Μένιππος έλεγε ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Έτσι, χορηγήθηκε 3η αναβολή (οι προηγούμενες στις 8 Απριλίου και στις 20 Μαΐου) για τις 18 Ιουλίου με την υποσημείωση ότι είναι η τελευταία για τις ΠΑΕ που έπρεπε να έχουν πληρώσει ως το τέλος Φεβρουαρίου.