Γ’ Εθνική: Παραμένει μετά τον Γκράνα στο Άβατο και ο κόουτς Μπεδρελής και σχεδιάζει έναν νέο Άρη για το δύσκολο φετινό πρωτάθλημα

Στον Άρη Αβάτου θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μπεδρελής.

Ο 48χρονος προπονητής (29-8-1974) πέρυσι στην πρώτη του χρονιά σε ανδρική ομάδα σε Εθνική κατηγορία τα πήγε αρκετά καλά με πολλά νέα παιδιά και πήρε από πολύ νωρίς την ψήφο της οικογένειας Κοτόπουλου. Ήδη ο προπονητής από το Όλβιο προχωρά στον σχεδιασμό της νέα ομάδας του Αβάτου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Γκράνα, που αναμένεται αρκετά διαφορετική με την περσινή, με αρκετές αποχωρήσεις μη Ξανθιωτων αλλά και προσθήκες στο πλάνο που έχει χαράξει μαζί με την διοίκηση με νέα και φιλόδοξα παιδιά από την περιοχή.

Στις ακαδημίες τις Ξάνθης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα παίδων της Skoda Ξάνθη όπου την σαιζόν 2004-2005 πανηγύρισε την άνοδο από τη Β’ Κατηγορία, και την επόμενη σεζόν συνέχισε στα ΤΕΠ ως βοηθός κατακτώντας τρία πρωταθληματα με την ομάδα (2006, 2007, 2009). Από το καλοκαίρι του 2010 έως και πέρυσι κάθισε τόσο στις ομάδες εφήβων Κ17 της Ξάνθης όσο και στις ομάδες Νέων. Την σεζον 2013-14 η ομάδα Κ17 κατέκτησε το πρωτάθλημα (2-1 τον Ολυμπιακό), ενώ δυο χρόνια μετά την σεζόν 2015-16 έφτασε στον τελικό όπου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 1-2.

Σαν ποδοσφαιριστής έπαιξε ακόμη σε ερασιτεχνικές ομάδες της Ξάνθης όπως στον Εθνικό Ολβίου, στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τη Δόξα Ξάνθης.