Συνεχίζει με 20άρηδες στον πάγκο το Ατσάλι! Νέος προπονητής στα Αρχοντικά ο βοηθός του Κυρανούδη ο Δημήτρης Τσαπικούνης

Αλλαγή στον πάγκο θα έχουμε στα Αρχοντικά αφού στην θέση του Στράτου Κυρανούδη που αποχωρεί λόγω στρατού θα κάθεται ο βοηθός του Δημήτρης Τσαπικούνης.

Ο 20χρονος (γεννημένος 3/2/2002) Νεοσμυρνιώτης αλλά μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν ήταν στο πλάι του Κυρανούδη κάνοντας μια καταπληκτική σεζόν τερματίζοντας με το Ατσαλι στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Αν και μόλις 20 ετών σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στην προπονητική, ενώ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής μεγάλων ομάδων όπως του ΠΑΟΚ (Κ13, Κ14), Ηρακλή (Κ15), Άρη (Κ17, Κ19) με προπονητή τον Πασχάλη Μελισσά και Πανιωνίου (Κ19). Αγωνιζόταν ως αμυντικός. Έχει αγωνιστεί ακόμα και στον Ατρόμητο Τριάδιου, ομάδα που ξεκίνησε και την προπονητική στην ακαδημία της πριν μετακομίσει στην Κομοτηνή.

Το Ατσάλι και ο πρόεδρος Κεμάλ Σακαλή δίνουν ψηφο εμπιστοσύνης στα νέα παιδιά και στους 20αρηδες όπως έκανε με τον Γιάννη Τριαντό προπέρυσι αλλά και με τον Κυρανούδη την περσινή σεζόν.