Συνάντηση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης με το νεοσύστατο ΔΣ του Εθνικού

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης και οι αντιδήμαρχοι Βουρδόλης Θεόδωρος και Σεφεριάδης Σάββας πραγματοποιήσαν συνάντηση με το νεοσύστατο ΔΣ του Εθνικού και των Εφόρων των Τμημάτων του στα γήπεδα “Χριστοφορίδη”.

Ενημερώθηκαν για τα ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό της πόλης, καθώς και τα επιμέρους θέματα του συλλόγου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αφού αντάλλαξαν απόψεις στο τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο.

Χαρακτηριστικά η ανάρτηση του συλλόγου αναφέρει:

Την Τετάρτη στα γήπεδα “Χριστοοφορίδη” του Εθνικού πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του Εθνικού και των Εφόρων των Τμημάτων του, με τον Δήμαρχο Ιωάννη Ζαμπούκη και τους Αντιδημάρχους Βουρδόλη Θεόδωρο και Σεφεριάδη Σάββα.
Σε άριστο κλίμα εξελίχθηκε η συζήτηση με τον Δήμαρχο να είναι ενημερωμένος για τα ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό της πόλης μας, καθώς και τα επιμέρους θέματα του συλλόγου. Από την ανταλλαγή απόψεων προέκυψαν αιτήματα στην κατεύθυνση της βελτίωσης των συνθηκών στους χώρους προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων και η ανταπόκριση της δημοτικής αρχής ήταν θετική, με μελέτες και προτάσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων και αναβάθμιση της αθλητικής ζωής της πόλης.
Το ραντεβού ανανεώθηκε το φθινόπωρο για αξιολόγηση της πορείας των παρεμβάσεων με την προοπτική πάντα της βελτίωσης του αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης.