Στο τοπικό της Καβάλας στο (Χρυσο)χωριό του Ζήση Βρύζα ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης!

Αν και θα μπορούσε άνετα να συνεχίσει σε ομάδα Γ’ Εθνικής, μετά από 8 χρόνια αφήνει όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS την Ξάνθη και επιστρέφει στο τοπικό της Καβάλας ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης.

Ο 28χρονος μεσοπεπιθετικός που πέρσι έχασε την μισή σεζόν λόγω τραυματισμού, δεχτηκε μια δελεαστική για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού οικονομική πρόταση από την νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία ομάδα του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, το χωριό του Ζήση Βρύζα και πλέον θα συνεχίσει εκεί. Ετσι στην Καβάλα με την Χρυσούπολη θα αγωνιστεί στο Χρυσοχώρι και πιθανότατα θα έχει μαζί του και κάποιους συμπαίκτες του από τον Άρη Αβάτου που αποχώρησαν από την ομάδα.

Η ανάρτηση του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου: Ξεκινάμε φέτος την χρονιά μας με ένα όνομα που προκαλεί αίσθηση. Από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, αρχηγός στον Άρη Αβάτου με πολλές επιτυχίες και γκολ με καλύτερο αυτό που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος. Ενδιάμεσα σε όλα αυτά, έκανε και μια στάση στη Θαλασσιά για να φορέσει την φανέλα της Αναγέννησης. Επιτυχία κι εκεί. Υποδεχόμαστε τον Petros Sarigiannidis στην ομάδα του Απόλλων και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται