Μεγάλη μεταγραφή για τον Άρη Πηγών με Φώτη Δουμάνη! Πολλά χρήματα στο ερασιτεχνικό της Καβάλας και φέτος

Αν και μίλησε με αρκετές ομάδας και με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου τελικά ο Φώτης Δουμάνης με παρελθόν και στην Ξάνθη, μετά την καταπληκτική σεζόν που έκανε με τον Βύρωνα κατακτώντας τα πάντα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα αγωνιστεί στον Άρη Πηγών.

Ο Δουμάνης δέχτηκε μια δελεαστική πρόταση από την ομάδα των Πηγών και παρά τις προτάσεις και από ομάδες Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει και φέτος στην Α’ Καβάλας που αναμένεται και φέτος πολύ δυνατή και με καλά χρήματα σε σχέση με τα πρωταθλήματα της Θράκης.

Η ανακοίνωση του Αρη: Το ΔΣ του ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού ΦΩΤΗ ΔΟΥΜΑΝΗ από τον Βύρωνα Καβάλας με τον οποίο στέφθηκε την περσινή σεζόν υπερπρωταθλητής και MVP όλων των διοργανώσεων!! Μετά από σπουδαία καριέρα σε ΑΟ Ξάνθης, ΑΟ Χανιά, Ορφέα Ελευθερούπολης, ΑΟ Επισκοπής, Α.Ο.Καβάλας, Δόξα Δράμας, Αετό Οφρυνίου, Μ.Α. Ορφανίου τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία! ΦΩΤΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!⚽⚽💥💥

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος