Γνώρισε το κοινό της Ροδόπης τα ανδαλουσιανά άλογα

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική παρουσία του κόσμου πραγματοποιήθηκε το Show του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής με ανδαλουσιανά άλογα από την φάρμα Yeguada Andaler το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου.

Παράλληλα συστήθηκε στο ευρύ κοινό ο ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος χώρος της Φάρμας «Ίζα» της οικογενείας Γενήουστα, που θα φιλοξενεί προσωρινά τον σύλλογο για δράσεις και αντίστοιχα Event, ο οποίος δέχθηκε εγκωμιαστικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.

Ο κόσμος της Κομοτηνής αγκάλιασε με το παραπάνω την διοργάνωση καθώς η παρουσία του κοινού ήταν μαζικότατη, με πολλές οικογένειες και μικρά παιδιά να μυούνται στον κόσμο των αλόγων. Μάλιστα και οι ίδιοι οι διοργανωτές έμειναν κατάπληκτοι από την ανταπόκριση που έλαβε η διοργάνωση κάνοντας λόγο για ένα ενθαρρυντικότατο ξεκίνημα.

Τα πανέμορφα ανδαλουσιανά άλογα, Quintero και Galana, με το ρυθμό και το βηματισμό τους ξετρέλαναν το κοινό επιβεβαιώνοντας πως τα άλογα έχουν αυξημένο βαθμό ευφυΐας. Επιπλέον καταχειροκροτήθηκαν οι αναβάτες τους Δημήτρης και Χάρης, καθώς για αυτό το αποτέλεσμα απαιτούταν πολλές ώρες καθημερινής δουλειάς.