Εξαργυρώνει την καταπληκτική σεζόν και αποχωρεί μετά από μια ονειρεμένη τετραετία στην Ελπίδα Σαπών ο «Μποζίνιο»

Μετά από μια καταπληκτική τετραετία στην Ελπίδα Σαπών διανύοντας την καλύτερη περίοδο της καριέρας του αποχωρεί από την ομάδα ο πρώτο της σκόρερ ο Δημήτρης Μπόζης, με πιθανότατο προορισμό ομάδα Γ’ Εθνικής.

Αρκετά υπαρκτό είναι και το σενάριο του εξωτερικού για επαγγελματικούς λόγους και το να αγωνιστεί παράλληκα σε ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας, ωστόσο θα προχωρήσει μόνο εαν δεν συμφωνήσει με την ομάδα της Γ’ Εθνικής, αν και έχει πρόταση και από Καβάλα όπου και σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Ο 28χρονος (γεννημένος 22.11.1993) επιθετικός έχει ξεπεράσει τα 130 τέρματα στο πρωτάθλημα με τις φανέλες των Δόξας Προσκυνητών, Αετό Μίσχου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Ορφέα Ξυλαγανής, Δόξα Γρατινής και Ελπίδα Σαπών. Στο διάστημα αυτό και συνεχώς δεύτεροτρίτος στον πίνακα των σκόρερ (4 φορές δευτερος και δυο τρίτος).

Ο Μποζίνιο όπως τον φωνάζουν ξεκίνησε από τις ακαδημίες Πανθρακικού, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ΕΠΣ Καβάλας και στην ιστορική Θράκη Γραβούνας, κατά την διάρκεια των σπουδών του στα ΤΕΙ Καβάλας.