Πρόταση από Σαουδική Αραβία στον Σάββα Παντελίδη αλλά και σενάριο να αναλάβει την ομάδα του νέου προέδρου της SL1

Αποχώρησε ο Σάββας Παντελίδης από την ΑΕ Λεμεσού. Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στην Ελλάδα και περιμένει να εμφανιστεί η επόμενη ομάδα του.

Ο ίδιος πάντως δεν βιάζεται, ούτε θα κάνει κάτι απλά για να γίνει. Στη Super League 1 δεν υπάρχουν επιλογές αυτή τη στιγμή.

«Η μόνη ίσως ομάδα που θα ψαχτεί για προπονητή είναι η Λαμία, αφού ο Φέστα έχει ελάχιστους υποστηρικτές στην ΠΑΕ και αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις, αφού και άλλοι υποψήφιοι παίζουν δυνατά», σχολιάζει το Sportime.

Υπάρχει βέβαια και η προοπτική του εξωτερικού. Και από εκεί προέκυψε το πρώτο ενδιαφέρον για τον πολύπειρο προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», για τον Έλληνα τεχνικό προέκυψε ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που (θα) αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Μεταξύ των ομάδων που προβιβάστηκαν και η πρώην του Γιώργου Δώνη, Αλ Γουαχντά! Το ενδιαφέρον δεν περιορίστηκε στο φιλολογικό του πράγματος.

Ο πρωην κοουτς του Πανθρακικου Σάββας Παντελίδης δέχθηκε μια διερευνητική κρούση από το κλαμπ, αλλά η ιστορία φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει και το… φλερτ δεν θα εξελιχθεί σε «γάμο».