ΕΠΣ Έβρου: Τα δελτία στον δήμαρχο είναι έτοιμος να παραδώσει ο πρόεδρος της ΑΕΔ μπροστά στο διοικητικό αδιέξοδο

Στον δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου είναι πάρα πολύ πιθανό να καταλήξει το όλο ζήτημα με το διοικητικό αδιέξοδο στην Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, που δεν μπόρεσε να εκλέξει νέα διοίκηση μετά από την παραίτηση σύσσωμης σχεδόν της διοίκησης και την αδυναμία εκλογής νέας.

Οι συνελεύσεις την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 του μήνα απέβησαν άκαρπες και πλέον έχει οριστεί μια νέα, τελευταία, την άλλη Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 21:00 το βράδυ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διδυμοτείχου.

Αν και αυτή καταλήξει άκαρπη, ο παραιτηθείς πρόεδρος Θανάσης Σιαλάκης εκδήλωσε πρόθεση να παραδώσει τα δελτία στον δήμαρχο. «Εάν δεν βγει αποτέλεσμα θα πάει τα δελτία της ομάδας στον δήμαρχο Διδυμοτείχου, ώστε ο ίδιος πια να βρει άτομα να στελεχώσει την ομάδα», αποκάλυψε ο Σιαλάκης στην ΕΡΤ Ορεστιάδας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος επανέλαβε και στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι δεν υπήρξε στήριξη από την δημοτική αρχή. «Η συνεργασία μας με τον Δήμο και το Ευγενιδειο Ίδρυμα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε, θα πει. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με το γήπεδο Προσπαθούσαμε να τα ξεπεράσουμε μόνοι μας», είπε.

«Φεύγω στεναχωρημένος», είπε ακόμα Σιαλακης. «Αν ήταν καλύτερες οι συνθήκες θα ήθελα να συνεχίσω», πρόσθεσε, ενώ περιμένει να βρεθεί ο διάδοχος, που θα αναλάβει την ομάδα για να την ανεβάσει περισσότερο, όπως και να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν τα έργα στο στάδιο το επόμενο δίμηνο.

Εάν, όπως είπε στην ΕΡΟ Ορεστιάδας, δεν βγει αποτέλεσμα και από την τελευταία γενική συνέλευση, θα πάει τα δελτία της ομάδας στον δήμαρχο Διδυμοτείχου, ώστε ο ίδιος πια να βρει άτομα να στελεχώσει την ομάδα, που εδώ και 100 χρόνια προσφέρει δράση θέαμα και χαρές στους φιλάθλους της.