Τιμήθηκε για την προσφορά του στον αστυνομικό αθλητισμό στον τελικό στο Καυτανζόγλειο ο Τόλης Κουτρουλός

Για άλλη μια φορά όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις των Αστυνομικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου τιμήθηκε ο Τόλης Κουτρουλός.

Μπορεί η ομάδα της Ξάνθης να μην μπόρεσε να περάσει στο φαιναλ φορ στην Θεσσαλονίκη , ωστόσο στο ημίχρονο του τελικού ανάμεσα σε Εβρο και Γιάννενα, όπως και οι ομάδες του μικρού τελικού ο Ξανθιώτης κόουτς τιμήθηκε από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος για την προσφορά του στην ανάπτυξη του Αστυνομικού Αθλητισμού.

Ο ίδιος ανέφερε: «Επί ευκαιρία της ατομικής βράβευσής μου από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών – Παρ. Βορείου Ελλάδος, για την προσφορά μου στην ανάπτυξη του Αστυνομικού Αθλητισμού, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τη Διοικούσα Επιτροπή του Παρ . Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ,για την μεγάλη τιμή που μου προσέφερε. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή που στο πρόσωπό μου εκτιμάται και τιμάται ο καθένας από εμάς που προσπαθεί από την δική του πλευρά και με όσες δυνάμεις διαθέτει, να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του Αστυνομικου Αθλητισμού στηρίζοντας τις αρχές της Συναδελφικοτητας και της Φιλίας».