Super League 2: Δεν πήρε άδεια η ΠΑΕ Ξάνθη από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ – Ίδια τύχη και άλλες 16 ομάδες

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε τους φακέλους 28 ΠΑΕ της Super League 2 και… έκοψε αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και την ΠΑΕ Ξάνθη.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ επί των αποφάσεων αναφέρει ακόμα ότι δεν δίνεται αδειοδότηση και σε άλλες ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΛ και ο Ηρακλής, αλλά και η Καβάλα – αν και σε πρώτη φάση η τελευταία έχει υποβιβαστεί και κανονικά με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν πρόκειται να μετέχει στην SL2 αλλά στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

Tο Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 28 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΒΕΡΟΙΑ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΕΛ, ΞΑΝΘΗ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ.
Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους.