Μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και δέσμευση να «χαρίσει τα λεφτά στα ερασιτεχνικά σωματεία» ο Βαγγέλης Λιόλιος

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κατάθεσε μήνυση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και δήλωσε πως θα ακολουθήσει και αγωγή εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δημοσιοποίησε τις κινήσεις του μέσω συνέντευξης Τύπου και στο περιθώριο της θεματολογίας αυτής, μίλησε για το θέμα με τον κ. Γιαννακόπουλο:

«Υπήρχε μία απίστευτη κατ’ εμέ επίθεση και καταγγελίες απίστευτες και συκοφαντικές κατά του προέδρου της ΕΟΚ. Δεν με ενδιέφερε προσωπικά. Δεν απάντησα ποτέ σε τίποτα. Ο κ. Γιαννακόπουλος είχε καταφερθεί εναντίον μου και προεκλογικά. Δεν με πείραζε. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, δεν με ήθελε για πρόεδρο. Δεν πρόκειται να αντιδράσω, ήξερα που ερχόμουν.

Ας γράψουν ότι θέλουν. Όμως είναι πολύ διαφορετικό να καταφέρεται ο κ. Γιαννακόπουλος κατά του προέδρου της ΕΟΚ. Είναι θεσμός. Δεν αγγίζεται.

Εννοείται ότι κατέθεσα μήνυση κατά του κ. Γιαννακόπουλου γιατί κανείς δεν μπορεί να αγγίζει το θεσμό του προέδρου της Ομοσπονδίας. Για μένα ας λέει ότι θέλει. Όχι όμως για το θεσμό του προέδρου της ΕΟΚ.
Θα καταθέσω κι αγωγή, ζητάω ένα πολύ μεγάλο ποσό και δεσμεύομαι πως το ποσό θα πάει σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία».

Τις προηγούμενες μέρες, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προειδοποιήσει στα σόσιαλ μίντια ότι θα βγάει στη φόρα αποδείξεις κατά του προέδρου της ΕΟΚ για εμπλοκή σε παράνομους στοιχηματισμούς και πρωταγωνιστές πολλούς παίκτες και διαιτητές.