Γ’ Εθνική: Αποφασίζει το CAS για την ένσταση Λευκίμμης και Κοζάνης κατά Μακεδονικού με έντονο θρακιώτικο ενδιαφέρον

Τελική ευθεία στο CAS για την υπόθεση Λευκίμμης, Κοζάνης, Μακεδονικού και ΕΠΟ. Μια υπόθεση που μπλοκάρει για την ώρα οποιαδήποτε επικύρωση των ομίλων στην Γ’ Εθνική αλλά και στην Super League 2.

Κατατέθηκαν τα υπομνήματα και ο δικαστής Σάλα Πίντο από τη Βαρκελώνη, θα εκδώσει διατακτικό την Τετάρτη, σύμφωνα με την έγκυρη σε αυτά τα ζητήματα “Δίκη” του Κυριάκου Θωμαΐδη. 

Στο CAS κρίνεται η διασταλτική ερμηνεία του κανόνα 10.5. Δηλαδή αν η βία κατά διαιτητών μπορεί να μείνει ατιμώρητη, από τη στιγμή που έχει καταγραφεί στο φ.α.  ανεξάρτητα αν δόθηκε κόκκινη ή αν η παράβαση έγινε κατά τη διάρκεια ή μετά τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η όλη υπόθεση αφορά Εβρίτη παίκτη που χρησιμοποιήθηκε χωρίς να έχει δεχτεί κάρτα αλλά τελικά η ομάδα του τιμωρήθηκε για την χρησιμοποίησή του.  

Από την απόφαση αυτήν θα εξαρτηθούν πολλά σε σχέση και με τον σχηματισμό των ομίλων σε SL2 (όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα λάβει μέρος η Ξανθη) και Γ’ Εθνική (όπου από την θράκη θα συμμετάσχουν ο Πανθρακικός και ο Αρης Αβατου).

Υπενθυμίζεται ότι το ThrakiSportS με βάση τα ισχύοντα δεδομένα επιχείρησε την Δευτερα μια πρώτη εκτίμηση γι το πως θα σχηματιστουν οι ομιλοι…