Στην Εθνική Ελλάδας… δικηγόρων οι Πουλακίδας, Κρεβούρης και Νικολαΐδης! Φιλική ήττα από την Σερβία

Στα πλαίσια του 5ου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, διεξήχθη στο Δημοτικό Σταδιο Αριδαίας διεθνής φιλικός αγώνας μεταξύ της Μικτής Δικηγόρων Ελλάδος και του Δικηγορικού Συλλόγου Βελιγραδίου με τους Σέρβους να επικρατούν με 2-4.

Την ομάδα του Δικηγορικου Συλλόγου Ροδοπης εκπροσώπησαν οι πρωτάρηδες στις διεθνείς κλήσεις Δημήτρης Κρεβουρης, Δημήτρης Πουλακιδας και ο πολλάκις διεθνής με συμμετοχές σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκα Δικηγορικά Πρωταθλήματα, Δημήτρης Νικολαΐδης.

Υπό τις οδηγίες του εκπροσώπου του Σολων-ΔΣ Αθηνών και με MVP το Δημήτρη Κρεβουρη (2 ασίστ) , η ελληνική ομάδα λύγισε στο τέλος και επέτρεψε στους Σέρβους συνάδελφους να αποδράσουν με ένα τιμητικό 2-4.

Στην έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ένας απο τους πρωτεργάτες του θεσμού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, ο συνάδελφος κ. Σπυρος Σταυλάς. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Δικηγορικό Συλλογο Εδέσσης, στην Πρόεδρο κα. Γαϊσιδου και στο ΔΣ, στον εκπρόσωπο της Ομάδας, Θανάση Πατετσινη και σε όλη την ομάδα των Δικηγόρων Πελλας για την εξαιρετική διοργάνωση και ζέστη φιλοξενία.