Γέμισε βόλεϊ, χαρά και μέλλον με παιδιά μέχρι και το… Σουφλί η κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας

Σε μια εξαιρετική διοργάνωση προχώρησε ο Άθλος Ορεστιάδας (τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Volley League) με τη συμμετοχή πολλών παιδιών και φιλοξενούμενο σύλλογο τον Έβρο Σουφλίου.

Βόλεϊ, χαρά, αγώνες και μέλλον γέμισε η κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας με αφορμή το τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο σύλλογος της Ορεστιάδας. Χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook:

«Με χαρούμενες φωνές νεαρών αθλητών/τριών γέμισε η κεντρική πλατεία Ορεστιάδας το Σάββατο 18/6 λόγω του τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε με επιτυχία ο Άθλος Ορεστιάδας με τη συμμετοχή 120 παιδιών και φιλοξενούμενο σύλλογο τον Έβρο Σουφλίου. Οι προπονητές του Αθλου Ορεστιάδας Τεμελούδης Κων/νος, Γραμματικόπουλος Ηλίας , Κιουτσούκης Ανδρέας και οι αθλητές Ριζόπουλος Δημήτρης και Διαμαντίδης Ευάγγελος ήταν παρόντες και κοουτσάριζαν τις ομάδες. Σημαντικό ότι έλαβαν μέρος και παιδιά που δεν ανήκουν στο δυναμικό του Άθλου Ορεστιάδας και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εγγραφούν στα τμήματα βόλεϊ.

Πριν τη έναρξη του τουρνουά το χώρο επισκέφτηκε η Κα Γκερέκου Άντζελα , πρόεδρος του ΕΟΤ , φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με τους συμμετέχοντες στο τουρνουά. Ο Αθλός Ορεστιάδας έκανε μια δωρεά κατά τη διάρκεια του τουρνουά μιας φορητής αντλίας νερού στον Ερυθρό Σταυρό για την παρουσία τους στους εντός έδρας αγώνες, την οποία παρέλαβαν οι Σαμαρείτες του παραρτήματος Ορεστιάδας. Τους ευχαριστούμε επίσης για τη παρουσία τους και σε αυτό το τουρνουά. Ευχαριστούμε τους επιχειρήσεις ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, CAFE ESPRESSONIST, RADIS CAFE, COFEE ISLAND, ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΑ ΡΙΖΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και ΤΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑ COSMOPITSA για τα σνακ, τα νερά και τη ομπρέλα που χορήγησαν για τις ανάγκες του τουρνουά».

2.jpg

4-Ms0as.jpg

1.jpg