Super League 2: Μετά την Ξάνθη φήμες για Τούρκο επενδυτή και στην ΑΕΛ αλλά αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά από Κούγια

Σιγή ασυρμάτου επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με το θέμα της αγοροπωλησίας της ομάδας, με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι δεν είχε καμία όχληση, ενώ διέψευσε σενάρια για Τούρκο επιχειρηματία που κυκλοφόρησαν στην Αθήνα.

«Μέχρι τώρα δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση. Εμμένω σε όλες τις θέσεις μου…». Αυτά ανέφερε στην εφημερίδα «Ελευθερία» και σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες. Στην ιδια εφημερίδα υπάρχει και η διάψευση για οποιοδήποτε ενδιαφέρον Τουρκου επενδυτή, αφού δεν υπάρχει γενικά ενδιαφέρον από επενδυτή.

Ετσι μετα τα δημοσιευματα και τις φημες για τουρκικο ενδιαφέρον για την Ξάνθη και μάλιστα από την Ανατολική Θράκη και δη την Αδριανούπολη, τα οποία επισήμως δεν έχουν διαψευστεί γιατί δεν υπάρχει και κανεις να μιλήσει εκ μέρους της ΠΑΕ, είχαμε αντίστοιχες φήμες και για την ΑΕΛ με τον Κούγια πάντως εδώ να τα διαψεύδει.

Η ομάδα μέχρι τώρα έχει προπονητή τον πρώην παίκτη του ΑΟΞ Σωτήρη Αντωνίου που άρχισε τη στελέχωση του τεχνικού δυναμικού, αλλά χωρίς να υπογράφουν συμβόλαια συνεργασίας μέχρι ο Κούγιας να ανακοινώσει την απόφαση αν θα παραμείνει στην ομάδα ή θα αποφασίσει τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και θα φύγει.

Πάντως ο Αντωνίου δείχνει να είναι αισιόδοξος και πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζει και μεταγραφικές κινήσεις που πιθανόν να χρειάζεται η ομάδα, αλλά αυτές για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν θα πρέπει η ΑΕΛ να εξοφλήσει τα χρέη προς Πέτριτς, Γκοΐκοβιτς και Στάνκοβιτς.

Σίγουρα οι μέρες είναι δύσκολες και η εποχή της αβεβαιότητας συνεχίζεται για την ομάδα της ΑΕΛ. Αν ο Κούγιας παραμείνει στην ομάδα, η προετοιμασία θα αρχίσει στις 11 Ιουλίου και το βασικό στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι.