Ντύθηκε γαμπρός ο Ξανθιώτης γυμναστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Τσονάκας – «Παρών» στο γάμο παίκτες του ΑΟΞ

Στην Γεωργική Σχολή, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/6) ο γάμος του Ξανθιώτη γυμναστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Τσονάκα, στενού συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου και μεταφραστή του στις συνεντεύξεις Τύπου, με τη Ρία Ρούντου.

Άκρως παοκτσήδικο το περιβάλλον που στήθηκε, αφού στο μυστήριο μεταξύ άλλων παραβρέθηαν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, οι Έλληνες του τεχνικού τιμ, αλλά και η Κυβέλη Μάρδα, κόρη του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μάρδα και εντός των ημερών σύζυγος του Πέλκα, τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι θα τον παντρέψει ο Τσονάκας. Επιπλέον βρέθηκαν και οι περσινοί παίκτες της Ξάνθης Τάσος Παπάζογλου και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, καθώς και ο Δημήτρης Γούτας.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δίνει το παρών γιατί θα έρθει στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (20/6). Εκεί, όμως, είναι ο εκ των ατζέντηδων του, Γιώργος Φούγιας», επισημαίνει στο (κοσμικο) ρεπορτάζ του το MetroSport. Κουμπάροι στον γάμο του Γιώργου Τσονάκα και της Ριας Ρούντου είναι οι Θάνος Σακκάς και Τόλης Αναστασίου.

288331290-513613130446250-8538967060671887080-n.jpg