ΕΠΣ Ξάνθης: Με κέφι και… Τόρο η γιορτή λήξης με την απονομή του νταμπλ στον Άρη Πετεινού (+photos)

Μέσα σε  κλίμα συγκίνησης  και γεμάτη υπερηφάνεια, η οικογένεια του Άρη Πετεινού, ολοκλήρωσε την αγωνιστική της περίοδο.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο γήπεδο της ομάδας το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσία πολύ κόσμου και αθλητικών παραγόντων της ΕΠΣ Ξάνθης. Το παρών έδωσε και η ψυχή της ομάδας, ο Βασίλης Τοροσίδης. Η γιορτή ξεκίνησε με παιχνίδια ψυχαγωγίας  και happenings, με την συμμετοχή των αθλητών της ακαδημίας να δίνουν δυναμικό παρών.

Σε δηλώσεις τους στο PeteiNews τόσο ο Πρόεδρος Φίλιππος Παραστατίδης όσο και ο προπονητής της ομάδας Τάσος Νεοφυτίδης μίλησαν για μια επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη Πετεινού, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, διεκδικώντας την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

«Ήταν μια πολύ σημαντική διάκριση για το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που  μας έκανε όλους χαρούμενους και περήφανους. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι η ομάδα μας προσπαθεί να διαμορφώσει μια φιλοσοφία αγωνιστική την οποία θέλει να την μεταλαμπαδεύσει στα μικρότερα παιδιά, έτσι ώστε να θέτουν στόχους και να τους πετυχαίνουν», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας Φίλιππος Παραστατίδης.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη Πετεινού Τάσος Νεοφυτίδης ανέφερε, «για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας γιορτάσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ιδιαίτερη χαρά, διπλή χαρά και σαν προπονητής του Άρη Πετεινού και σαν κάτοικος του χωριού. Ήταν πραγματικά πολύ συγκινητική στιγμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, στιγμές που αποτύπωση η σελίδα του χωριού PeteiNews…