Αναχώρησαν για Βραζιλία οι 12 πρωταθλητές του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης – Θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα

Ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι προς την Βραζιλία για την αποστολή του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης.

Από την Αλεξανδρούπολη αρχικά πάνε Αθήνα, μετά κάνουν μια πτήση πέντε περίπου ωρών μέχρι την Ντόχα του Κατάρ και από εκεί ανταπόκριση για Σάο Πάολο Βραζιλιάς, σε μια πτήση σχεδόν δέκα ωρών. Από εκεί θα πάνε με νέα πτήση στην πόλη Ιγκουαζού, όπου θα διεξαχθούν οι αγωνες.

Η ομάδα που 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης κατέκτησε το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλήματος.

Στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, οι αθλητές – μαθητές του σχολείου του Έβρου που σχεδόν όλοι τυγχάνουν και αθλητές του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αναχώρησαν με χαμόγελο και αισιοδοξία, για να τιμήσουν τα χρώματα της χώρας τους.

Η τελική φάση του Παγκοσμιου Πρωταθληματος ξεκινά την Δευτερα και θα διαρκέσει μια εβδομάδα. Μαζί τους τα 12 αγόρια του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης θα εχουν και τα κορίτια του λυκείου της Σχολής Μωραΐτη, που κατέκτησαν τον πανελλήνιο τίτλο στις γυναίκες.