Συνάντηση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης με την ομάδα Μπάνμιντον του Εθνικού

Η ομάδα Μπάνμιντον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη στο δημαρχείο της πόλης μεταφέροντας του με χαρά τις διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές του συλλόγου.

Η ανάρτηση του συλλόγου αναφέρει:

H φετινή χρονιά ήταν μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις για τους αθλητές του Εθνικός Αλεξανδρούπολης Badminton στο 🏸!

👏Η Φουτζιτζή Χρυσάνθη και η Τσατσάκη Αθανασία πήραν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ13 στο διπλό γυναικών που έλαβε χώρα στο Σιδηρόκαστρο!
👏Η Γιαντσελίδη Κωνσταντία έλαβε την Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ15 στο διπλό γυναικών στο Σιδηρόκαστρο ενώ
👏ο Βραχιόλιας Ιωάννης κατέκτησε την 1η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ15 στο Διπλό Ανδρών, την πρώτη θέση στο International στο διπλό ανδρών και είναι ο πρώτος επιλαχών στην Εθνική για το Μεσογειακό στην Ισπανία!

Από τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές της ομάδας,
👏ο Κολομπρατσίδης Χρήστος και
👏ο Κολομπρατσίδης Βασίλης έλαβαν την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στο διπλό ανδρών που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη,
👏ο Βραχιώλιας Αλέξανδρος έλαβε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στο μικτό διπλό στην Θεσσαλονίκη και 👏η Τσατσάκη Κωνσταντίνα κατέκτησε την δεύτερη Θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στο μικτό διπλό στην Θεσσαλονίκη!

Μαζί τους η έφορος του τμήματος badminton, Βίκυ Κοϊνάκη, ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Αυγερινός Μεσινέζης και ο προπονητής τους, Σταύρος Κιλινκαρίδης.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και μόνο επιτυχίες!!
Συγχαρητήρια για το σπουδαίο αυτό κατόρθωμα!