Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο στην 22χρονη Γεωργία – Κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσία του Μητροπολίτη Κισσάμου η αθλήτρια-φοιτήτρια του ΔΠΘ

Ράγισαν καρδιές το μεσημέρι της Παρασκευής στην κηδεία της αδικοχαμένης φοιτήτριας από τα Χανιά Γεωργίας, η οποία ξεψύχησε το απόγευμα της Τρίτης στο Πανεπιστημιακό Στάδιο Κομοτηνης. 

Βαρύ το πένθος, βουβός ο πόνος, ανείπωτη θλίψη στο ορεινό χωριό του δήμου Πλατανιά, τα Παλαιά Ρούματα Χανίων, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 20χρονη Γεωργία, η οποία έχασε την ζωή της την ώρα της προπόνησης της στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Οπως αναφέρουν τα haniotikanea, την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος. Η 22χρονη φοιτήτρια μετά το τέλος της εξεταστικής της στο ΔΠΘ σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Συγκλονίζουν μάλιστα τα όσα είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή της λίγες μέρες πριν.

“Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση”, επισήμανε συμφωνα με το thetoc.

Την άτυχη κοπέλα αποχαιρέτησαν και οι συμφοιτητές της αφήοντας λουλουδια στο σημείο όπου ξεψύχησε, 24 ωρες πριν την κηδεία της στην Κρήτ. Πλέον όλοι αναμένουν με αγωνία τις ιστολογικές εξετάσεις ελπίζοντας ότι θα δείξουν τι ακριβώς προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς στη νεαρή κοπέλα.