Ντοκουμέντο: Υπογράφει ως διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη μήνες μετά την αποχώρησή του ο Τάσος Γιαμουρίδης

Οι λογαριασμοί και τα περιουσιακα στοιχεία του Τάσου Γιαμουρίδη φέρονται να έχουν δεσμευθεί εδώ και περίπου δυο εβδομάδες, μαζί με αυτά του Μπιλ Πάπας, επειδή είναι μέτοχος στην εταιρεία Mazcon στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει η ΠΑΕ Ξάνθη, σύμφωνα τουλάχιστον με τις αποκαλύψεις του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Βέβαια, ο Γιαμουρίδης είχε και υψηλόβαθμη διοικητική θέση στον σύλλογο, καθότι ήταν διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ως και τον περασμένο Δεκέμβριο. Από τότε αποχώρησε ως γνωστόν και συμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ στο ΓΕΜΗ, δεν μετέχει καν από την 14η Δεκεμβρίου στο ΔΣ της εταιρείας, με τον ίδιο τον Μπιλ Πάπας να τον διαδέχεται από εκείνη την ημερομηνία στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ παράλληλα με το αξίωμα του προέδρου που κατείχε και εξακολουθεί να κατέχει.

Παρόλα αυτά, όπως αποκαλύπτεται, ο Τάσος Γιαμουρίδης φέρεται να υπογράφει ο ίδιος ως διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη έγγραφα και να συμμετέχει με την ίδια ιδιότητα σε συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της, ακόμα και δυο μήνες μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπογράφει στις 11 Φεβρουαρίου του 2022 τον ισολογισμό για την προηγούμενη εταιρική χρήση, μαζί με τον Μπιλ Πάπας που υπογράφει ως πρόεδρος και το μέλος του ΔΣ Χρήστο Καραγκιοζέλη που υπογράφει ως ο λογιστής της ομάδας.

Βέβαια, ίσως αυτό να δικαιολογείται κάπως επειδη η χρήση αφορά την περίοδο ως το καλοκαίρι του 2021 που ήταν πράγματι διευθύνων σύμβουλος, αλλά γεγονός είναι ότι υπάρχουν και μεταγενέστερες από αυτήν ημερομηνίες που ο Τάσος Γιαουρίδης φαίνεται σε έγγραφα της ΠΑΕ Ξάνθη να ενεργεί ως διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, παρόλο που επισήμως είχε αποχωρήσει από το ΔΣ ήδη από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου.

Παρακάτω το έγγραφο-ντοκουμέντο, με ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου 2022, στο οποίο εμφανίζεται ως διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη ο Τάσος Γιαμουρίδης…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.